13a Biennal Martínez Guerricabeitia

Supersticions i manipulacions

José Pedro Martínez García, com.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-9133-002-8

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 23 x 26 cm

Pàgines: 228 pp.

12,50 €

Sinopsi

Detalles

La Biennal Martínez Guerricabeitia és una trobada periòdica que permet prendre el pols de la creativitat contemporània, ja que reuneix obres d'artistes joves seleccionats per crítics i galeristes de reconeguda trajectòria. "Supersticions i manipulacions" és el lema proposat als artistes pel comitè organitzador per tal que expressen i plasmen la seua visió sobre aquells aspectes del viure contemporani que obeeixen a la lògica de la manipulació, els prejudicis i els mites més que no a la raó, la crítica i l'emancipació. Un lema totalment en coherència amb la finalitat perseguida respecte a l'elecció de la consigna i capaç de provocar un ampli ventall de reflexions i judicis crítics. Un suggeridor punt de partida per a la reflexió que adquirix un especial significat amb la mirada, sempre crítica i creativa, dels joves artistes.

Citació

Martínez García, J. P. [José Pedro] (2016). 13a Biennal Martínez Guerricabeitia. Supersticions i manipulacions. Universitat de València.

Martínez García, José Pedro. 13a Biennal Martínez Guerricabeitia. Supersticions i manipulacions. Universitat de València, 2016.

MARTÍNEZ GARCÍA, José Pedro. 13a Biennal Martínez Guerricabeitia. Supersticions i manipulacions. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-9133-002-8.

Martínez García, José Pedro. 13a Biennal Martínez Guerricabeitia. Supersticions i manipulacions. Valencia: Universitat de València; 2016. 228 p.

Copiar al portapapeles