Product Documents

Libro de Margery Kempe

La mujer que se reinventó a sí misma

Margery Kempe

Col·lecció: Història, 133

ISBN: 978-84-370-8883-9

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 288 pp.

23,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El «Libro de Margery Kempe» constitueix la primera autobiografia escrita en llengua anglesa i, així mateix, es conta entre els exemples més notables de la literatura mística anglosaxona medieval. Concebut amb una finalitat eminentment didàctica, és l'única font per a reconstruir la controvertida vida d'una figura insòlita, d'una dama burgesa, muller, mare, dona de negocis, pelegrina i visionària. Aquestes memòries, dictades per ella mateixa al final de la seua vida, tracen un extraordinari retrat d'una dona de caràcter indoblegable, immersa en una experiència mística que la va portar a enfrontar-se a la religiositat dominant i a les jerarquies eclesiàstiques, sempre en el tall de l'acusació d'heretgia. El llibre constitueix un ampli i bigarrat retaule de la societat i la vida quotidiana en una època de grans transformacions com van ser els segles XIV i XV.

Índex

Índex

INTRODUCCIÓN

ÍNDICE DE CAPÍTULOS DEL LIBRO DE MARGERY KEMPE

LIBRO DE MARGERY KEMPE

ORIENTACIÓN BIBLIOGRÁFICA

ÍNDICE DE NOMBRES Y LUGARES

Citació

Kempe, M. [Margery] & Moreta, S. [Salustiano] (2012). Libro de Margery Kempe. La mujer que se reinventó a sí misma. Universitat de València.

Kempe, Margery y Moreta, Salustiano. Libro de Margery Kempe. La mujer que se reinventó a sí misma. Universitat de València, 2012.

KEMPE, Margery y MORETA, Salustiano. Libro de Margery Kempe. La mujer que se reinventó a sí misma. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8883-9.

Kempe, Margery y Moreta, Salustiano. Libro de Margery Kempe. La mujer que se reinventó a sí misma. Valencia: Universitat de València; 2012. 288 p.

Copiar al portapapeles