Léxico psico(pato)lógico

En la obra de Carlos Castilla del Pino

Julio José Segarra Valls

ISBN: 978-84-370-7735-2

Matèria: filologia, medicina, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: general, psicologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 19 x 27 cm

Pàgines: 372 pp.

28,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Com si es tractara d'un diccionari, aquest llibre presenta 590 entrades que estructuren la teoria epistemològica de la conducta i de la societat que el professor Carlos Castilla del Pino, figura indiscutible i referent de la psico(pato)logia del segle XX i principis del XXI, desenvolupa per entendre i comprendre les actuacions humanes. Pretén ser una introducció conceptual al seu original, extensa i disseminada obra que serveixi d'estímul per tal que els professionals que el (re)coneixien i els aquells que puguen desconèixer-lo, tinguen l'oportunitat de (re)descobrir-lo mitjançant textos originals, d'una forma sistemàtica, resumida i incitadora.

Citació

Segarra Valls, J. J. [Julio José] (2010). Léxico psico(pato)lógico. En la obra de Carlos Castilla del Pino. Universitat de València.

Segarra Valls, Julio José. Léxico psico(pato)lógico. En la obra de Carlos Castilla del Pino. Universitat de València, 2010.

SEGARRA VALLS, Julio José. Léxico psico(pato)lógico. En la obra de Carlos Castilla del Pino. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7735-2.

Segarra Valls, Julio José. Léxico psico(pato)lógico. En la obra de Carlos Castilla del Pino. Valencia: Universitat de València; 2010. 372 p.

Copiar al portapapeles