Lenguas de Asia Oriental: estudios lingüísticos y discursivos

María Amparo Montaner Montava, María Querol Bataller, coords.

ISBN: 978-84-370-7754-3

Matèria: filologia

Submatèries: general

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 292 pp.

17,68 €

Sinopsi

Detalles

Les antigues cultures xinesa i japonesa han despertat des de sempre una profunda atracció en els espanyols, encara que fa tan sols uns quants anys que aquests estudis estan assentant-se a Espanya. El llenguatge és un fenomen complex que ha de ser abordat des de diferents perspectives, pel que en aquest volum col.laboren experts i investigadors universitaris que des de diferents àmbits, estudien i treballen sobre ell. Aquest projecte naix amb la il.lusió i el propòsit de contribuir a la difusió que aquestes llengües i cultures mereixen. Igualment, aquest volum recull treballs d'especialistes de diverses universitats espanyoles, amb l'objectiu fonamental de contribuir a la difusió de les investigacions que en relació amb Àsia Oriental es realitzen actualment a Espanya.

Citació

Montaner Montava, M. A. [María Amparo] & Querol Bataller, M. [María] (2010). Lenguas de Asia Oriental: estudios lingüísticos y discursivos. Universitat de València.

Montaner Montava, María Amparo y Querol Bataller, María. Lenguas de Asia Oriental: estudios lingüísticos y discursivos. Universitat de València, 2010.

MONTANER MONTAVA, María Amparo y QUEROL BATALLER, María. Lenguas de Asia Oriental: estudios lingüísticos y discursivos. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7754-3.

Montaner Montava, María Amparo y Querol Bataller, María. Lenguas de Asia Oriental: estudios lingüísticos y discursivos. Valencia: Universitat de València; 2010. 292 p.

Copiar al portapapeles