Product Documents

Las televisiones públicas autonómicas del siglo XXI

Nuevos escenarios tras el cierre de RTVV

Javier Marzal Felici, ed.

Col·lecció: Aldea Global, 34

ISBN: 978-84-370-9650-6

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 308 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Estudiosos del sistema televisiu autonòmic espanyol analitzen la situació de les televisions públiques a Espanya, així com l'impacte del cessament de les emissions de la Radiotelevisió Valenciana. Dividit en dos grans blocs, en la primera part es recullen recerques sobre algunes de les radiotelevisions públiques espanyoles: País Basc (EITB), Catalunya (CCMA), Galícia (CRTVG), Madrid (Telemadrid), Andalusia (Canal SurTV) o Astúries (RTPA). El segon bloc d'aquest llibre aborda l'estudi de la crisi de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) amb cinc treballs dedicats a aprofundir sobre les causes i conseqüències del seu tancament: el gènesi del model RTVV, les conseqüències del tancament per al sector audiovisual valencià, el cas de TeleElx, el cas de la delegació territorial de Castelló de RTVV i finalment el debat sorgit en Twitter arran del tancament de RTVV.

Citació

Marzal Felici, J. J. [José Javier] (2015). Las televisiones públicas autonómicas del siglo XXI. Nuevos escenarios tras el cierre de RTVV. Universitat de València.

Marzal Felici, José Javier. Las televisiones públicas autonómicas del siglo XXI. Nuevos escenarios tras el cierre de RTVV. Universitat de València, 2015.

MARZAL FELICI, José Javier. Las televisiones públicas autonómicas del siglo XXI. Nuevos escenarios tras el cierre de RTVV. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9650-6.

Marzal Felici, José Javier. Las televisiones públicas autonómicas del siglo XXI. Nuevos escenarios tras el cierre de RTVV. Valencia: Universitat de València; 2015. 308 p.

Copiar al portapapeles