Product Documents

Las raíces históricas de los conflictos armados actuales

Enric Prat Carvajal, ed.

Col·lecció: Història, 101

ISBN: 978-84-370-7835-9

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 170 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Les guerres actuals i les dels últims vint anys presenten unes característiques especialment terribles en relació amb el període de la Guerra Freda. S'ha produït un augment del nombre d'actors armats (exèrcits, policies, guerrillers, grups d'insurgents i de paramilitars, bandes de narcotraficants, etc.) i han proliferat els cossos de seguretat privats. Es fa indispensable una perspectiva que atengui als múltiples actors i sectors socials implicats i als factors d'origen històric divers, del passat llunyà, del més proper i fins i tot de la conjuntura més recent. Més enllà de l'àmbit estrictament acadèmic, aportar a la ciutadania elements per comprendre millor els conflictes bèl.lics actuals és un pas necessari per contribuir a transformar el militaritzat i injust món en què vivim.

Citació

Prat Carvajal, E. [Enric] (2010). Las raíces históricas de los conflictos armados actuales. Universitat de València.

Prat Carvajal, Enric. Las raíces históricas de los conflictos armados actuales. Universitat de València, 2010.

PRAT CARVAJAL, Enric. Las raíces históricas de los conflictos armados actuales. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7835-9.

Prat Carvajal, Enric. Las raíces históricas de los conflictos armados actuales. Valencia: Universitat de València; 2010. 170 p.

Copiar al portapapeles