Product Documents

Las independencias iberoamericanas en su laberinto

Controversias, cuestiones, interpretaciones

Manuel Chust, ed.

Col·lecció: Història, 103

ISBN: 978-84-370-7900-4

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 442 pp.

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L'origen fundacional de les repúbliques iberoamericanes és una de les grans qüestions de la història del segle XIX. Aquest llibre és molt diferent als que s'han publicat sobre les independències iberoamericanes en aquests anys commemoratius dels bicentenaris. El seu principal objectiu és contribuir des de la reflexió, des del debat i des de l'aportació rigorosa dels especialistes, a superar els plantejaments vuitcentistes de la historiografia tradicional. Participen més de quaranta especialistes de reconegut prestigi internacional en l'estudi dels processos d'independència que van acabar amb el domini espanyol a Amèrica, i que ofereixen un estudi ampli, plural, divers, en el que caben la major part de les escoles i interpretacions historiogràfiques i les posen en discussió, en debat calmat, científic i reflexiu.

Citació

Chust Calero, M. [Manuel] (2010). Las independencias iberoamericanas en su laberinto. Controversias, cuestiones, interpretaciones. Universitat de València.

Chust Calero, Manuel. Las independencias iberoamericanas en su laberinto. Controversias, cuestiones, interpretaciones. Universitat de València, 2010.

CHUST CALERO, Manuel. Las independencias iberoamericanas en su laberinto. Controversias, cuestiones, interpretaciones. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7900-4.

Chust Calero, Manuel. Las independencias iberoamericanas en su laberinto. Controversias, cuestiones, interpretaciones. Valencia: Universitat de València; 2010. 442 p.

Copiar al portapapeles