Las acogidas

Mujeres entre la exclusión social y las violencias machistas

Gabriela Moriana Mateo

ISBN: 978-84-9133-043-1

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm

Pàgines: 248 pp.

14,50 €

Sinopsi

Detalles

Volum que analitza les dones immerses en processos d'exclusió social institucionalitzades als centres de protecció de dones de la Comunitat Valenciana, a través d'una aproximació a la resposta institucional respecte a l'atenció a l'exclusió social i a la violència contra les dones tant en l'àmbit estatal com en el de la Comunitat Valenciana. L'estudi assenyala les característiques i problemàtiques de les dones acollides i les diferents barreres que els impedeixen escapar de la violència de gènere. De la mateixa manera, es recullen experiències de dones institucionalitzades, que descriuen els processos d’exclusió social i s'analitzen els diferents tipus de violència (intrafamiliar i de gènere). Finalment, inclou un anàlisis de gènere classificat en funció de les xarxes soci-familiars, la responsabilitat respecte a les càrregues familiars (econòmica i de cuidades) i els ingressos econòmics.

Citació

Morin, E. [Edgar] (2017). Las acogidas. Mujeres entre la exclusión social y las violencias machistas. Universitat de València.

Morin, Edgar. Las acogidas. Mujeres entre la exclusión social y las violencias machistas. Universitat de València, 2017.

MORIN, Edgar. Las acogidas. Mujeres entre la exclusión social y las violencias machistas. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-043-1.

Morin, Edgar. Las acogidas. Mujeres entre la exclusión social y las violencias machistas. Valencia: Universitat de València; 2017. 248 p.

Copiar al portapapeles