Laboratorio de análisis instrumental

Adela Mauri, María Llobat Estellés, Rosa Herráez

ISBN: 978-84-370-7820-5

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 28 cm

Pàgines: 304 pp.

32,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En l'actualitat l'anàlisi instrumental constitueix un dels pilars de la Química Analítica. Així, les classes de laboratori esdevenen una eina fonamental per a l'assimilació de la metodologia de treball. Aquest llibre proporciona els principis que han de guiar a l'estudiant en el seu treball dins el laboratori considerant aspectes tals com a normes de seguretat, disseny d'experiències, selecció de material o avaluació de resultats. A més a més, conté una sèrie d'experiències dissenyades per a la seua realització en laboratoris docents d'anàlisi instrumental incloent-hi, en algunes d'elles, dades reals a fi de facilitar la seua comprensió i realització. Es tracta d'un text obert i flexible, que pot ser utilitzat tant per professors com per estudiants de grau i postgrau de Química, Farmàcia, Enginyeria Química.

Citació

Herráez Hernández, R. [Rosa] & Llobat Estellés, M. [María] & Mauri Aucejo, A. [Adela] (2010). Laboratorio de análisis instrumental. Universitat de València.

Herráez Hernández, Rosa y Llobat Estellés, María y Mauri Aucejo, Adela. Laboratorio de análisis instrumental. Universitat de València, 2010.

HERRÁEZ HERNÁNDEZ, Rosa y LLOBAT ESTELLÉS, María y MAURI AUCEJO, Adela. Laboratorio de análisis instrumental. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7820-5.

Herráez Hernández, Rosa y Llobat Estellés, María y Mauri Aucejo, Adela. Laboratorio de análisis instrumental. Valencia: Universitat de València; 2010. 304 p.

Copiar al portapapeles