La Universitat de València i els seus entorns comarcals

La Ribera del Xúquer

Antonio C. Ledo Caballero, Joan Carles Membrado Tena, Josep Montesinos i Martínez, eds.

ISBN: 978-84-9133-004-2

Matèria: geografia

Idioma: català

Any ed.: 2016

Enquadernació: cartoné

Format: 21,5 x 30,5 cm.

Pàgines: 156 pp.

22,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum recull el catàleg de l'exposició "La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La Ribera del Xúquer" realitzada per la Universitat en 2015. L'obra és un treball coral que tracta de divulgar la riquesa històric cultural i els valors naturals d'aquesta emblemàtica comarca del litoral valencià. S'ha comptat amb la participació de mig centenar d'especialistes en disciplines tan dispars com la biologia, la història, l'arqueologia, el turisme, l'economia, el patrimoni cultural, la geografia o la didàctica, entre d'altres. D'aquesta manera, aquest ric territori és abordat des d'una perspectiva multidisciplinària i plural. La publicació recull reflexions entorn de les ciències naturals, socials i humanes.

Citació

Ledo Caballero, A. C. [Antonio C.] & Membrado Tena, J. C. [Joan Carles] & Montesinos i Martínez, J. [Josep] (2016). La Universitat de València i els seus entorns comarcals. La Ribera del Xúquer. Universitat de València.

Ledo Caballero, Antonio C. y Membrado Tena, Joan Carles y Montesinos i Martínez, Josep. La Universitat de València i els seus entorns comarcals. La Ribera del Xúquer. Universitat de València, 2016.

LEDO CABALLERO, Antonio C. y MEMBRADO TENA, Joan Carles y MONTESINOS I MARTíNEZ, Josep. La Universitat de València i els seus entorns comarcals. La Ribera del Xúquer. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-9133-004-2.

Ledo Caballero, Antonio C. y Membrado Tena, Joan Carles y Montesinos i Martínez, Josep. La Universitat de València i els seus entorns comarcals. La Ribera del Xúquer. Valencia: Universitat de València; 2016. 156 p.

Copiar al portapapeles