Product Documents

La Unión Soviética y la Shoah

Genocidio, resistencia, silenciamiento

Antonella Salomoni

Traducció: Concha Miñana Arnao, Josep Aguado Codes

Col·lecció: Història, 94

ISBN: 978-84-370-7761-1

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 328 pp.

28,00 €

Sinopsi

Detalles

L'extermini de la població jueva realitzat pels nazis durant la invasió de la Unió Soviètica, malgrat les seues dimensions (gairebé la meitat de les víctimes de l'holocaust), ha estat al llarg del temps poc estudiat. En l'origen estava la dificultat dels historiadors per a accedir als arxius soviètics i interpretar la documentació oficial. Aquesta obra posa de relleu els principals aspectes de la Shoah en els territoris soviètics ocupats pels nazis: l'execució immediata de les «ordres» d'identificació i eliminació sobre bases racials; la naturalesa pública del genocidi i la seva funció exemplarizant; l'èxit de la propaganda antisemita unida a la anticomunista; el paper del col·laboracionisme de la població local i la seua implicació en les massacres que van tenir lloc durant el conflicte.

Citació

Aguado, J. [Josep] & Miñana, C. [Concha] & Salomoni, A. [Antonella] (2010). La Unión Soviética y la Shoah. Genocidio, resistencia, silenciamiento. Universitat de València.

Aguado, Josep y Miñana, Concha y Salomoni, Antonella. La Unión Soviética y la Shoah. Genocidio, resistencia, silenciamiento. Universitat de València, 2010.

AGUADO, Josep y MIÑANA, Concha y SALOMONI, Antonella. La Unión Soviética y la Shoah. Genocidio, resistencia, silenciamiento. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7761-1.

Aguado, Josep y Miñana, Concha y Salomoni, Antonella. La Unión Soviética y la Shoah. Genocidio, resistencia, silenciamiento. Valencia: Universitat de València; 2010. 328 p.

Copiar al portapapeles