Product Documents

La traducción publicitaria: comunicación y cultura

M. Cristina Valdés Rodríguez

Col·lecció: Aldea Global, 15

ISBN: 978-84-370-5868-9

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 392 pp.

27,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El llibre "La traducción publicitaria: Comunicación y cultura" és fruit de la investigació i el treball sobre com traduir anuncis: un procés de comunicació entre cultures en què intervenen factors de diversa índole, com mostra l'anàlisi comparativa d'un bon nombre d'anuncis traduïts principalment en anglès i espanyol. El caràcter multidisciplinari de l'obra fa que aquesta siga atractiva per a lectors amb interessos diversos, tant dels àmbits acadèmics de la traducció, la filologia o el màrqueting, com dels camps professionals del màrqueting, la publicitat i la traducció. L'estructura i l'estil fluid, així com l'estudi d'aspectes bàsics de la traducció publicitària, aporten el valor divulgatiu i pedagògic del llibre, que pot utilitzar-se com a manual de consulta en distintes especialitats.

Citació

Valdés Rodríguez, M. C. [M. Cristina] (2004). La traducción publicitaria: comunicación y cultura. Universitat de València.

Valdés Rodríguez, M. Cristina. La traducción publicitaria: comunicación y cultura. Universitat de València, 2004.

VALDéS RODRíGUEZ, M. Cristina. La traducción publicitaria: comunicación y cultura. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5868-9.

Valdés Rodríguez, M. Cristina. La traducción publicitaria: comunicación y cultura. Valencia: Universitat de València; 2004. 392 p.

Copiar al portapapeles