La Taula de Canvis

Aportación a la historia de la contabilidad valenciana (siglos XIII-XVII)

Francisco Mayordomo García-Chicote

Col·lecció: Oberta, 82

ISBN: 978-84-370-5427-8

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 260 pp.

18,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre ofereix una nova versió històrica de la Taula de Canvis de València a través de l'anàlisi de els lleis que regulaven la seua gestió i de l'estudi dels seus llibre comptables. D'aquesta manera es fica ací de manifest que la Taula -sobretot entre mitjans del segle XVI i inicis del XVII- fou de fet una institució financera modèlica en allò referent a determinades qüestions pioneres en aquella època, així com el seu sistema comptable, la formació dels seus comptables y gestors, els procediments de control intern i la revisió periòdica dels seus llibres de comptes.

Citació

Mayordomo García-Chicote, F. [Francisco] (2002). La Taula de Canvis. Aportación a la historia de la contabilidad valenciana (siglos XIII-XVII). Universitat de València.

Mayordomo García-Chicote, Francisco. La Taula de Canvis. Aportación a la historia de la contabilidad valenciana (siglos XIII-XVII). Universitat de València, 2002.

MAYORDOMO GARCÍA-CHICOTE, Francisco. La Taula de Canvis. Aportación a la historia de la contabilidad valenciana (siglos XIII-XVII). Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5427-8.

Mayordomo García-Chicote, Francisco. La Taula de Canvis. Aportación a la historia de la contabilidad valenciana (siglos XIII-XVII). Valencia: Universitat de València; 2002. 260 p.

Copiar al portapapeles