La pilota valenciana

Pràctica, ciència i codi

Víctor Agulló Calatayud, Gregorio González Alcaide, Javier Gómez Ferri

ISBN: 978-84-9133-003-5

Matèria: sociologia i política

Idioma: català

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 380 pp.

25,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Des d'una pluralitat d'enfocaments en la investigació sobre la pilota valenciana, aquesta publicació contextualitza la realitat d'aquest esport. El llibre comença fent un recorregut per les diferents modalitats, analitzant la seua evolució històrica i les seues característiques actuals. Un altre apartat destacat és el binomi indissociable que forma el valencià i la pilota valenciana, que s'ha anat enriquint i modelant mútuament amb el pas del temps. Paral·lelament, resulten aspectes essencials de projecció de futur, la potenciació en l'àmbit educatiu i la divulgació i presència en els mitjans de comunicació. Un darrer aspecte considerat és la visió que es té del joc des de l'altre reducte geogràfic de la pràctica del joc a la Península, el País Basc. Es tracta doncs, d'un compendi de les característiques i circumstàncies de la pràctica del joc de pilota.

Citació

Gómez Ferri, J. [Javier] & González Alcaide, G. [Gregorio] (2016). La pilota valenciana. Pràctica, ciència i codi. Universitat de València.

Gómez Ferri, Javier y González Alcaide, Gregorio. La pilota valenciana. Pràctica, ciència i codi. Universitat de València, 2016.

GÓMEZ FERRI, Javier y GONZÁLEZ ALCAIDE, Gregorio. La pilota valenciana. Pràctica, ciència i codi. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-9133-003-5.

Gómez Ferri, Javier y González Alcaide, Gregorio. La pilota valenciana. Pràctica, ciència i codi. Valencia: Universitat de València; 2016. 380 p.

Copiar al portapapeles