La piel de los edificios

Técnicas artísticas y formas de intervención sobre el patrimonio cultural: la Historia del Arte como reflexión y compromiso

Daniel Benito Goerlich, ed.

ISBN: 978-84-370-9429-8

Matèria: art

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 326 pp.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

La piel de los edificios' fa referència al mantell protector, tant exterior com a interior, que protegeix i embelleix el patrimoni cultural immoble. La pell és l'element necessari i fonament dels béns patrimonials, tan important com la pròpia estructura, incloent pintures murals, esgrafiats, estucs i altres revestiments. L'estudi de les diferents capes o dermis ajuda en el coneixement d'aquestes obres. Aquest llibre inclou part dels continguts del Congrés Internacional 'Universitats i llegat artístic. Tècniques artístiques i formes d'intervenció sobre el patrimoni cultural: la Història de l'Art com a reflexió i compromís', celebrat en la Universitat de València en 2013. Recull de reflexions d'especialistes, que introdueixen, al costat de la severitat acadèmica, un major sentit de la responsabilitat i de la sensibilitat.

Citació

Benito Goerlich, D. [Daniel] (2014). La piel de los edificios. Técnicas artísticas y formas de intervención sobre el patrimonio cultural: la Historia del Arte como reflexión y compromiso. Universitat de València.

Benito Goerlich, Daniel. La piel de los edificios. Técnicas artísticas y formas de intervención sobre el patrimonio cultural: la Historia del Arte como reflexión y compromiso. Universitat de València, 2014.

BENITO GOERLICH, Daniel. La piel de los edificios. Técnicas artísticas y formas de intervención sobre el patrimonio cultural: la Historia del Arte como reflexión y compromiso. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9429-8.

Benito Goerlich, Daniel. La piel de los edificios. Técnicas artísticas y formas de intervención sobre el patrimonio cultural: la Historia del Arte como reflexión y compromiso. Valencia: Universitat de València; 2014. 326 p.

Copiar al portapapeles