Product Documents

La nación de los españoles

Discursos y prácticas del nacionalismo español en la época contemporánea

Ismael Saz, Ferran Archilés Cardona, eds.

Col·lecció: Història, 125

ISBN: 978-84-370-8829-7

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 520 pp.

30,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Sense abandonar l'eix de la història política, aquest llibre ha procurat prestar una especial atenció als àmbits de la història social i cultural. Fruit de l'esforç col·lectiu de vint-i-cinc especialistes en història contemporània i de la comunicació espanyola, aquesta obra pretén contribuir a mostrar noves vies i anàlisis concretes. El lector trobarà estudis sobre els discursos televisius i cinematogràfics, la música, la novel·la, l'esport o la sociabilitat en relació amb el nacionalisme espanyol, així com sobre historiografia, exili, gènere, polítiques socials, commemoracions i cultures polítiques. «La nación de los españoles» és, en definitiva, el resultat de l'apropiació i pugna de tots aquests discursos i pràctiques que, des de l'Estat o des de la societat civil, han convertit a la nació espanyola en un eix central d'identitat.

Citació

Archilés Cardona, F. [Ferran] & Saz, I. [Ismael] (2012). La nación de los españoles. Discursos y prácticas del nacionalismo español en la época contemporánea. Universitat de València.

Archilés Cardona, Ferran y Saz, Ismael. La nación de los españoles. Discursos y prácticas del nacionalismo español en la época contemporánea. Universitat de València, 2012.

ARCHILéS CARDONA, Ferran y SAZ, Ismael. La nación de los españoles. Discursos y prácticas del nacionalismo español en la época contemporánea. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8829-7.

Archilés Cardona, Ferran y Saz, Ismael. La nación de los españoles. Discursos y prácticas del nacionalismo español en la época contemporánea. Valencia: Universitat de València; 2012. 520 p.

Copiar al portapapeles