Product Documents

La música de la República

Ensayos sobre las conversaciones de Sócrates y los escritos de Platón

Eva Brann

Antonio Lastra, est. Introd.

Traducció: Antonio Lastra, Daniel Martín Sáez i Carmen Rodríguez

Col·lecció: Estètica&Crítica, 39

ISBN: 978-84-370-9829-6

Matèria: art, filosofia

Submatèries: música

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm

Pàgines: 434 pp.

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En paraules de la seua autora "Qui ha passat tota una vida llegint els escrits de Plató i no considera la República la seua obra central? És inesgotable, la conversa més llarga de Sòcrates. En conseqüència, enmig d'aquesta col·lecció hi ha quatre peces sobre la República. No obstant això, el diàleg que més m'ha fet pensar és el Sofista. Conté el que em sembla el tercer descobriment més portentós de l'antiguitat per a la filosofia (després de la revelació del Ser de Parmènides i la hipòtesi de les formes de Sòcrates): la reinterpretació del Noser com Otredad, alguna cosa indispensable per a la comprensió de la més fascinant de les habilitats humanes: imaginar". En aquest volum, Brann, considerada com una de les grans lectores i intèrprets dels diàlegs platònics en els temps moderns, mostra a la vigència dels diàlegs de Plató i els assumptes que aborden

Citació

Brann, E. [Eva] & Lastra Meliá, A. [Antonio] & Martín Sáez, D. [Daniel] & Rodríguez, C. [Carmen] (2015). La música de la República. Ensayos sobre las conversaciones de Sócrates y los escritos de Platón. Universitat de València.

Brann, Eva y Lastra Meliá, Antonio y Martín Sáez, Daniel y Rodríguez, Carmen. La música de la República. Ensayos sobre las conversaciones de Sócrates y los escritos de Platón. Universitat de València, 2015.

BRANN, Eva y LASTRA MELIÁ, Antonio y MARTÍN SÁEZ, Daniel y RODRÍGUEZ, Carmen. La música de la República. Ensayos sobre las conversaciones de Sócrates y los escritos de Platón. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9829-6.

Brann, Eva y Lastra Meliá, Antonio y Martín Sáez, Daniel y Rodríguez, Carmen. La música de la República. Ensayos sobre las conversaciones de Sócrates y los escritos de Platón. Valencia: Universitat de València; 2015. 434 p.

Copiar al portapapeles