La mujer: de los bastidores al proscenio en el teatro del siglo XVI

Irene Romera Pintor, Josep Lluís Sirera, eds.

Col·lecció: Parnaseo, 16

ISBN: 978-84-370-8232-5

Matèria: filologia

Submatèries: altres

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 338 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El present volum recull les intervencions que vint-i-un especialistes en teatre espanyol, italià i francès del segle XVI, van presentar en el Simposi Internacional que, amb el mateix títol d'aquesta obra, va tenir lloc al novembre de 2010 en la Universitat de València. Des d'una perspectiva pluridisciplinar i amb metodologies diverses, s'analitzen en elles diversos aspectes de la presència de la dona en el teatre d'aquest segle: des de la intervenció de les dones en les representacions teatrals del període, al seu paper com a mecenes i com a receptores privilegiades d'aquestes representacions. El conjunt dels estudis ací reunits ofereix, doncs, un panorama múltiple, apassionant i suggestiu del paper jugat per la dona i els personatges femenins en el teatre del segle XVI, un segle, sens dubte, crucial per a la construcció del teatre europeu modern.

Citació

Romera, I. [Irene] & Sirera Turó, J. L. [Josep Lluís] (2011). La mujer: de los bastidores al proscenio en el teatro del siglo XVI. Universitat de València.

Romera, Irene y Sirera Turó, Josep Lluís. La mujer: de los bastidores al proscenio en el teatro del siglo XVI. Universitat de València, 2011.

ROMERA, Irene y SIRERA TURÓ, Josep Lluís. La mujer: de los bastidores al proscenio en el teatro del siglo XVI. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8232-5.

Romera, Irene y Sirera Turó, Josep Lluís. La mujer: de los bastidores al proscenio en el teatro del siglo XVI. Valencia: Universitat de València; 2011. 338 p.

Copiar al portapapeles