La lucha contra el nihilismo: la recuperación platónica de Stanley Rosen

Manuel Vela Rodríguez

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 29

ISBN: 978-84-370-6030-9

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 24 x 17 cm

Pàgines: 100 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Stanley Rosen es un filòsof nord-americà pràcticament inèdit en castellà, però prolífic i interessant. Les seues preocupacions s'orienten cap a tres tasques connectades: la revisió i recuperació de Plató, la querella entre els antics i els moderns i la lluita contra el nihilisme. El seu gran projecte filosòfic ha estat, potser, el d'atendre al llenguatge quotidià per a oferir una inversió de Heidegger, al seu parer, el gran obstacle per a donar una possibilitat nova a la filosofia. Aquest llibre no té més intenció que presentar la seua obra a l'interessat a reflexionar sobre la naturalesa humana.

Citació

Vela Rodríguez, M. [Manuel] (2004). La lucha contra el nihilismo: la recuperación platónica de Stanley Rosen. Universitat de València.

Vela Rodríguez, Manuel. La lucha contra el nihilismo: la recuperación platónica de Stanley Rosen. Universitat de València, 2004.

VELA RODRÍGUEZ, Manuel. La lucha contra el nihilismo: la recuperación platónica de Stanley Rosen. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-6030-9.

Vela Rodríguez, Manuel. La lucha contra el nihilismo: la recuperación platónica de Stanley Rosen. Valencia: Universitat de València; 2004. 100 p.

Copiar al portapapeles