La lengua en corazón tengo bañada

Aproximaciones a la vida y obra de Miguel Hernández

Arcadio López-Casanova, ed.

Col·lecció: Oberta, 182

ISBN: 978-84-370-7766-6

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 252 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum dedicat a Miguel Hernández presenta, en quatre grans apartats, una sèrie d'aportacions sobre aspectes molt significatius de la vida i l'obra del gran escriptor oriolà. Així, de la seva poesia s'analitzen els eixos temàtics articuladors del seu món poètic, les claus de la modelització lírica i les formes compositives; del seu teatre, es sistematitzen i expliquen determinats signes (mimètics i sacrificials) merceritzadores de la seua dramatúrgia. S'indaguen, també, les seves fonts formatives i es revisen i documenten les relacions d'amistat amb Aleixandre i González Tuñón, Marinello. Com epíleg, s'ofereix un rellevant homenatge poètic - les elegies que a la mort del poeta van dedicar Alberti i Aleixandre- i el volum es tanca amb una guia bibliogràfica que recull les principals edicions hernandianes i els més importants estudis crítics sobre la seva obra

Citació

López Casanova, A. [Arcadio] (2010). La lengua en corazón tengo bañada. Aproximaciones a la vida y obra de Miguel Hernández. Universitat de València.

López Casanova, Arcadio. La lengua en corazón tengo bañada. Aproximaciones a la vida y obra de Miguel Hernández. Universitat de València, 2010.

LóPEZ CASANOVA, Arcadio. La lengua en corazón tengo bañada. Aproximaciones a la vida y obra de Miguel Hernández. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7766-6.

López Casanova, Arcadio. La lengua en corazón tengo bañada. Aproximaciones a la vida y obra de Miguel Hernández. Valencia: Universitat de València; 2010. 252 p.