La investigación universitaria en economía social en España

Tres decenios de actividad científica vistos a través de las tesis doctorales

Rafael Chaves, José Luis Monzón Campos, Antonia Sajardo

ISBN: 978-84-370-0134-0

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 264 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

Cooperatives de treball associat, agràries i socials, societats laborals, associacions, fundacions, ONGs... són les principals manifestacions d'un tercer sector social en ebullició conegut com l'economia social, amb una la forta expansió a Espanya i al món en les últimes dècades que no sols ha respost a raons d'autoorganització de la societat civil per a satisfer les seues necessitats col.lectives, donades les insuficiències de l'economia pública i de l'economia privada capitalista, sinó també a la voluntat d'instaurar una economia més coincident amb els valors de democràcia real i d'igualtat social. Aquesta realitat socioeconòmica conforma un objecte d'estudi d'atenció creixent per part de la comunitat científica, també de l'espanyola. En aquest últim context se situa la present obra, que analitza la investigació universitària en economia social produïda a Espanya, a través de les tesis doctorals. Inclou, també, un catàleg exhaustiu d'aquestes tesis, que constitueix una excel.lent eina per a estudiar i valorar aquesta part de les ciències socials.

Citació

Chaves, R. [Rafael] & Monzón Campos, J. L. [José Luis] & Sajardo, A. [Antonia] (2004). La investigación universitaria en economía social en España. Tres decenios de actividad científica vistos a través de las tesis doctorales. Universitat de València.

Chaves, Rafael y Monzón Campos, José Luis y Sajardo, Antonia. La investigación universitaria en economía social en España. Tres decenios de actividad científica vistos a través de las tesis doctorales. Universitat de València, 2004.

CHAVES, Rafael y MONZÓN CAMPOS, José Luis y SAJARDO, Antonia. La investigación universitaria en economía social en España. Tres decenios de actividad científica vistos a través de las tesis doctorales. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-0134-0.

Chaves, Rafael y Monzón Campos, José Luis y Sajardo, Antonia. La investigación universitaria en economía social en España. Tres decenios de actividad científica vistos a través de las tesis doctorales. Valencia: Universitat de València; 2004. 264 p.

Copiar al portapapeles