Product Documents

La institucionalización de la evaluación de políticas públicas

La Comunitat Valenciana en perspectiva comparada

Oscar Barberá Aresté, Emilio José Doria Borrell, Fernando Ntutumu, Pau Sanchis Matoses

Col·lecció: Papers, 6

ISBN: 978-84-9134-695-1

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 19 x 27 cm.

Pàgines: 154

10,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L’avaluació de les polítiques públiques pretén discernir en quina mesura les actuacions de les administracions públiques compleixen els seus objectius. Però per a avaluar calen dades, coneixements i personal especialitzat, així com xarxes, institucions i un canvi cultural que facilite la tasca. Amb la finalitat d’estudiar el procés d’institucionalització de l’avaluació a la Comunitat Valenciana des d’una perspectiva comparada, la primera part d’aquest llibre ens introdueix en els conceptes clau i presenta el desenvolupament de la institucionalització tant a Espanya com a Catalunya, la segona se centra en l’ús de l’avaluació en els diferents departaments de la Generalitat Valenciana i es conclou amb algunes recomanacions i suggeriments per a promoure-la en el futur.

Citació

Barberá Aresté, O. [Oscar] & Doria Borrell, E. J. [Emilio José] & Ntutumu, F. [Fernando] & Sanchis Matoses, P. [Pau] (2020). La institucionalización de la evaluación de políticas públicas. La Comunitat Valenciana en perspectiva comparada. Universitat de València.

Barberá Aresté, Oscar y Doria Borrell, Emilio José y Ntutumu, Fernando y Sanchis Matoses, Pau. La institucionalización de la evaluación de políticas públicas. La Comunitat Valenciana en perspectiva comparada. Universitat de València, 2020.

BARBERá ARESTé, Oscar y DORIA BORRELL, Emilio José y NTUTUMU, Fernando y SANCHIS MATOSES, Pau. La institucionalización de la evaluación de políticas públicas. La Comunitat Valenciana en perspectiva comparada. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-695-1.

Barberá Aresté, Oscar y Doria Borrell, Emilio José y Ntutumu, Fernando y Sanchis Matoses, Pau. La institucionalización de la evaluación de políticas públicas. La Comunitat Valenciana en perspectiva comparada. Valencia: Universitat de València; 2020. 154 p.

Copiar al portapapeles