Product Documents

La innovación territorial y el empleo en la Comunidad Valenciana

Jorge Hermosilla Pla, coord

ISBN: 978-84-9133-310-4

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29,7 cm

Pàgines: 392

25,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La innovació, tant en l’àmbit empresarial com social, s’ha implementat de manera desigual en el territori valencià. Mitjançant una anàlisi dels processos que incideixen favorablement en el seu desenvolupament, un equip d’investigadors universitaris, que tenen com a objecte d’estudi els processos d’innovació i els seus efectes en el mercat laboral, han elaborat diversos treballs sectorials que s’apleguen en aquest volum i que, en particular, se centren en els camps agroalimentari, industrial i turístic, en territoris de referència, principalment comarques caracteritzades per la seua especialització econòmica.

Citació

Hermosilla Pla, J. [Jorge ] (coord.) (2020). La innovación territorial y el empleo en la Comunidad Valenciana. Universitat de València.

Hermosilla Pla, Jorge (coord.). La innovación territorial y el empleo en la Comunidad Valenciana. Universitat de València, 2020.

HERMOSILLA PLA, Jorge (coord.). La innovación territorial y el empleo en la Comunidad Valenciana. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9133-310-4.

Hermosilla Pla, Jorge (coord.). La innovación territorial y el empleo en la Comunidad Valenciana. Valencia: Universitat de València; 2020. 392 p.

Copiar al portapapeles