La impostura intelectual

Jean Bricmont, Álvaro Delgado-Gal, Sergio Larriera

ISBN: V-3,255-199

Idioma: castellà

Any ed.: 1999

Enquadernació: 13 x 19 cm.

Pàgines: 72 pp.

8,00 €

Sinopsi

Detalles

Els professors de Física Alan Sokal i Jean Bricmont van escriure el llibre "Impostures intellectuelles", en el qual criticaven els corrents intel·lectuals postmodernistes. Les rèpliques no es van fer esperar i la polèmica ha anat amplificant-se, donant lloc a un apassionat debat. Aquest volum recopila les comunicacions presentades en el Fòrum de Debats que va examinar la qüestió des de diferents punts de vista. Així, Jean Bricmont va reflexionar sobre el paper de les analogies mentre que l'escriptor i filòsof Álvaro Delgado-Gal va comentar les relacions entre ciència i filosofia. Finalment, el psicoanalista Sergio Larriera es va dedicar a introduir el psicoanàlisi lacanià. L'objectiu del volum és posar a la disposició del lector, elements perquè puguen formar-se una opinió pròpia sobre la impostura intel·lectual.

Citació

Bricmont, J. [Jean] & Delgado-Gal, . [Álvaro] & Larriera, S. [Sergio] (1999). La impostura intelectual. Universitat de València.

Bricmont, Jean y Delgado-Gal, Álvaro y Larriera, Sergio. La impostura intelectual. Universitat de València, 1999.

BRICMONT, Jean y DELGADO-GAL, Álvaro y LARRIERA, Sergio. La impostura intelectual. Valencia: Universitat de València, 1999. ISBN V-3,255-199.

Bricmont, Jean y Delgado-Gal, Álvaro y Larriera, Sergio. La impostura intelectual. Valencia: Universitat de València; 1999. 72 p.

Copiar al portapapeles