Product Documents

La historia rural de las sociedades medievales europeas

Tendencias y perspectivas

Isabel Alfonso, ed.

Col·lecció: Història, 51

ISBN: 978-84-370-7043-8

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 308 pp.

22,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre reuneix les reflexions d'un conjunt de medievalistes europeus sobre alguns casos significatius de les diverses trajectòries seguides per la historiografia del món rural medieval en els seus països respectius. Aquesta aproximació internacional proporciona una visió més profunda de quines han estat les relacions dels estudis rurals medievals amb altres debats en les ciències socials, però sobretot ressalta les connexions entre les diverses tradicions històriques nacionals i els problemes del present de cadascuna d'aquestes societats. La comparança entre diverses regions europees permeten captar més clarament les similituds i les diferències que hi ha entre elles, i constitueix un instrument important per a construir millors síntesis i per a identificar les línies més fructíferes d'investigacions futures.

Citació

Alfonso, I. [Isabel] (2008). La historia rural de las sociedades medievales europeas. Tendencias y perspectivas. Universitat de València.

Alfonso, Isabel. La historia rural de las sociedades medievales europeas. Tendencias y perspectivas. Universitat de València, 2008.

ALFONSO, Isabel. La historia rural de las sociedades medievales europeas. Tendencias y perspectivas. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7043-8.

Alfonso, Isabel. La historia rural de las sociedades medievales europeas. Tendencias y perspectivas. Valencia: Universitat de València; 2008. 308 p.

Copiar al portapapeles