Product Documents

La gestión integrada de zonas costeras

¿Algo más que una ordenación del litoral revisada?

Joaquín Farinós Dasí, ed. y coord.

Col·lecció: Desarrollo Territorial, 9

ISBN: 978-84-370-8009-3

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Instituto Interuniversitario de Desarrollo Local

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 24 cm

Pàgines: 376 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Disponible en accés obert:

Sinopsi

Detalles

Les tendències demogràfiques, de desenvolupament d'activitats i d'infraestructures, juntament amb els nous riscos associats al canvi climàtic plantegen, especialment a les zones costaneres, un gran repte per al seu desenvolupament segur i sostenible. D'ací la necessitat de contribuir a la generació de bases institucionals i de política pública específiques per a una gestió i desenvolupament sostenible dels espais costaners i marins. Aquest volum recull les aportacions de diferents especialistes en matèria de Gestió Integrada de Zones Costaneres, o del Litoral, que van tenir oportunitat de reunir-se en el Seminari Internacional titulant «Revistant la Gestió Integrada de Zones Costaneres: Evolució del marc conceptual i institucional; anàlisi comparada d'experiències, models i estratègies; recomanacions i propostes d'agenda futura», celebrat a València en 2009.

Citació

Farinós Dasí, J. [Joaquín] (2011). La gestión integrada de zonas costeras. ¿Algo más que una ordenación del litoral revisada?. Universitat de València.

Farinós Dasí, Joaquín. La gestión integrada de zonas costeras. ¿Algo más que una ordenación del litoral revisada?. Universitat de València, 2011.

FARINÓS DASÍ, Joaquín. La gestión integrada de zonas costeras. ¿Algo más que una ordenación del litoral revisada?. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8009-3.

Farinós Dasí, Joaquín. La gestión integrada de zonas costeras. ¿Algo más que una ordenación del litoral revisada?. Valencia: Universitat de València; 2011. 376 p.

Copiar al portapapeles