La genealogia de la moral (Dissertacions I i II)

Friedrich Nietzsche

Introducció i estudi: Joan B. Llenares

Traducció: Joan Leita

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials de Filosofia

ISBN: 978-84-370-2330-4

Matèria: filosofia

Idioma: català

Any ed.: 1996

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 122 pp.

7,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

"El benefici de la majoria i el benefici de la minoria corresponen a punts de vista diferents i contraposats tocant als valors. El fet de sostenir ja per ell mateix que el primer benefici té un valor més enlairat, el deixarem a la ingenuïtat dels biòlegs anglesos ... Des d'ara, totes les ciències han de preparar la tasca futura del filòsof, una tasca que cal concebre específicament en el sentit que el filòsof ha de solucionar el problema dels valors, en el sentit que ha de determinar la jerarquia dels valors." (F. Nietzsche)

Citació

Leita, J. [Joan] & Llinares Chover, J. B. [Joan Baptista] & Nietzsche, F. [Friedrich] (1996). La genealogia de la moral (Dissertacions I i II). Universitat de València.

Leita, Joan y Llinares Chover, Joan Baptista y Nietzsche, Friedrich. La genealogia de la moral (Dissertacions I i II). Universitat de València, 1996.

LEITA, Joan y LLINARES CHOVER, Joan Baptista y NIETZSCHE, Friedrich. La genealogia de la moral (Dissertacions I i II). Valencia: Universitat de València, 1996. ISBN 978-84-370-2330-4.

Leita, Joan y Llinares Chover, Joan Baptista y Nietzsche, Friedrich. La genealogia de la moral (Dissertacions I i II). Valencia: Universitat de València; 1996. 122 p.

Copiar al portapapeles