Product Documents

La evolución de un evolucionista

Francisco J. Ayala

Col·lecció: Honoris Causa, 22

ISBN: 978-84-370-6526-7

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2006

Enquadernació: cartoné

Format: 18 x 24 cm

Pàgines: 444 pp.

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Les investigacions científiques del Prof. Francisco J. Ayala, relacionades amb l'estudi genètic de les poblacions i l'evolució biològica, inclouen temes tan variats com l'origen de les espècies, la diversitat genètica dels organismes, l'evolució de la malària, l'estructura genètica de les poblacions de protozoos paràsits, el rellotge molecular de l'evolució o l'evolució humana. Pensant en un lector no necessàriament especialista, els professors Andrés Moya i Amparo Latorre han preparat una acurada selecció de treballs de la seua extensa obra que permeten apreciar la importància de les seues contribucions a l'epistemologia de la ciència, a la biologia, particularment la biologia evolutiva, a l'ètica i a la promoció social de la ciència.

Citació

Ayala, F. J. [Francisco J.] & Latorre, A. [Amparo] & Moya, A. [Andrés] (2006). La evolución de un evolucionista. Universitat de València.

Ayala, Francisco J. y Latorre, Amparo y Moya, Andrés. La evolución de un evolucionista. Universitat de València, 2006.

AYALA, Francisco J. y LATORRE, Amparo y MOYA, Andrés. La evolución de un evolucionista. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6526-7.

Ayala, Francisco J. y Latorre, Amparo y Moya, Andrés. La evolución de un evolucionista. Valencia: Universitat de València; 2006. 444 p.

Copiar al portapapeles