Product Documents

La ética en Wittgenstein y el problema del relativismo

Darlei Dall’Agnol

Traducció: Jonathan Elizondo Orozco

Col·lecció: Prismas, 15

ISBN: 978-84-370-9939-2

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 12,5 x 20,5 cm.

Pàgines: 160 pp.

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre resultarà d'interès tant a lectors no familiaritzats amb el pensament de Wittgenstein, com als que sí ho estan. Encara que hi ha evidències suficients per concloure que Wittgenstein considerava que el seu pensament gravitava entorn a un centre ètic, la veritat és que van ser molt poques les pàgines, i les observacions, en què va explicitar, per dir­ho amb expressió wittgensteiniana, l’«esperit» ètic de la seua obra. Pot ser per aquest motiu de l'escassa atenció que la seua dimensió ètica ha concitat, en comparació amb altres aspectes: la filosofia de la lògica, del llenguatge, de la psicologia, inclús la metafísica … I per això, l'extrema dificultat d’intentar treure a la llum el significat ètic del pensament wittgensteiniano és com intentar precisar la forma i dimensió d'un immens iceberg del que solament una mínima part aflora a la superfície.

Citació

Elizondo Orozco, J. [Jonathan] (2016). La ética en Wittgenstein y el problema del relativismo. Universitat de València.

Elizondo Orozco, Jonathan. La ética en Wittgenstein y el problema del relativismo. Universitat de València, 2016.

ELIZONDO OROZCO, Jonathan. La ética en Wittgenstein y el problema del relativismo. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9939-2.

Elizondo Orozco, Jonathan. La ética en Wittgenstein y el problema del relativismo. Valencia: Universitat de València; 2016. 160 p.

Copiar al portapapeles