Product Documents

La estética musical de Hector Berlioz a través de sus textos

Enrique García Revilla

Col·lecció: Estètica&Crítica, 35

ISBN: 978-84-370-9114-3

Matèria: art

Submatèries: música

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm.

Pàgines: 276 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El compositor francés Hector Berlioz probablement desaprovaria la publicació d'un llibre que tractara sobre el seu propi sistema filosòfic, perquè ell mateix mai va mostrar cap interès per la filosofia. Berlioz va ser un home d'acció i el que ací presentem com a posicionaments estètics, per a ell no eren més que l'aplicació, a través del sentit comú i de la creença en la «música expressiva» com a art superior, d'una defensa radical de l'art vertader. Berlioz no solament és el millor escriptor d'entre els compositors de tota època, sinó que, a partir del present treball, pot ser considerat un filòsof posseïdor d'un pensament concret en estètica musical i absolutament digne de passar a formar part dels manuals d'aquesta disciplina, al costat de Rameau, Rousseau, Kant, Hegel o Wagner.

Citació

García Revilla, E. [Enrique] (2013). La estética musical de Hector Berlioz a través de sus textos. Universitat de València.

García Revilla, Enrique. La estética musical de Hector Berlioz a través de sus textos. Universitat de València, 2013.

GARCíA REVILLA, Enrique. La estética musical de Hector Berlioz a través de sus textos. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9114-3.

García Revilla, Enrique. La estética musical de Hector Berlioz a través de sus textos. Valencia: Universitat de València; 2013. 276 p.

Copiar al portapapeles