La encrucijada de Europa

Luces y sombras para un futuro común

Virgínia Pardo, coord.

Col·lecció: Universitat i Territori

ISBN: 978-84-370-9732-9

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 200 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Amb motiu de la celebració de les eleccions europees de 2014, la Universitat de València va organitzar una sèrie de jornades sota el títol "La encrucijada de Europa' que van comptar amb la participació de distingits professionals de les Facultats de Dret, Economia i Geografia i Història. Les reflexions presentades en aquelles jornades, es recullen en aquesta publicació. Des d'un enfocament multidisciplinari ajuda a esclarir algunes de les qüestions generals i institucionals que expliquen el funcionament de la Unió. El lector podrà trobar, des d'una descripció del paper que juguen el Parlament Europeu i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea fins a la importància que té la condició de ciutadà de la Unió. S'aborden, a més dos temes de gran transcendència i impacte social, com són la prevenció de la violència de gènere i el paper del Parlament Europeu en la defensa dels drets humans.

Citació

Pardo Iranzo, V. [Virgínia] (2015). La encrucijada de Europa. Luces y sombras para un futuro común. Universitat de València.

Pardo Iranzo, Virgínia. La encrucijada de Europa. Luces y sombras para un futuro común. Universitat de València, 2015.

PARDO IRANZO, Virgínia. La encrucijada de Europa. Luces y sombras para un futuro común. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9732-9.

Pardo Iranzo, Virgínia. La encrucijada de Europa. Luces y sombras para un futuro común. Valencia: Universitat de València; 2015. 200 p.

Copiar al portapapeles