La convivencia escolar

Una mirada pedagógica, política y prospectiva

Laura García Raga, Ramón López Martín

ISBN: 978-84-370-7748-2

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: pedagogia i didàctica

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 20 cm.

Pàgines: 224 pp.

11,50 €

Sinopsi

Detalles

Aquest estudi aborda la temàtica de la convivència escolar des d'una triple mirada: la pedagògica, analitzant des de la perspectiva educativa el fet del "aprendre a viure junts" com un reforç per a la consolidació dels valors cívics en una societat democràtica; la jurídica, acostant-nos a les claus de la construcció del sentit polític de la convivència escolar; i, finalment, es dedica un tercer apartat a l'exploració dels reptes de futur que en aquest camp es plantegen en una societat de canvis vertiginosos.

Citació

García Raga, L. [Laura] & López Martín, R. [Ramón] (2010). La convivencia escolar. Una mirada pedagógica, política y prospectiva. Universitat de València.

García Raga, Laura y López Martín, Ramón. La convivencia escolar. Una mirada pedagógica, política y prospectiva. Universitat de València, 2010.

GARCíA RAGA, Laura y LóPEZ MARTíN, Ramón. La convivencia escolar. Una mirada pedagógica, política y prospectiva. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7748-2.

García Raga, Laura y López Martín, Ramón. La convivencia escolar. Una mirada pedagógica, política y prospectiva. Valencia: Universitat de València; 2010. 224 p.

Copiar al portapapeles