La comunicación escrita en el sigo XXI

Nicolás Estévez, José Ramón Gómez Molina, María Carbonell, eds.

ISBN: 1135-416X-16

Matèria: filologia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 302 pp.

8,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum conté una selecció d'articles que reflecteixen els interessos i les perspectives que ofereixen els nous postulats didàctics de l'expressió escrita, entre els quals destaquen els de caràcter temàtic, discursiu i tecnològic, els quals, sense cap dubte, han d'ocupar un lloc privilegiat en els actuals dissenys curriculars universitaris. Partint d'aquesta premissa, entenem que aquest desafiament comunicatiu ha d'aprofitar-se dels nous recursos metodològics que ens facilita la didàctica de les llengües i ha d'implementar-se amb els actuals formats multimèdia que brinden les tecnologies cibernètiques així com les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), tant en l'àmbit acadèmic com en el professional. Tot això sense oblidar-nos dels canviants discursos periodístics i les actuals propostes literàries

Citació

Carbonell, M. [María] & Estévez Fuertes, N. [Nicolás] & Gómez Molina, J. R. [José Ramón] (2011). La comunicación escrita en el sigo XXI. Universitat de València.

Carbonell, María y Estévez Fuertes, Nicolás y Gómez Molina, José Ramón. La comunicación escrita en el sigo XXI. Universitat de València, 2011.

CARBONELL, María y ESTÉVEZ FUERTES, Nicolás y GÓMEZ MOLINA, José Ramón. La comunicación escrita en el sigo XXI. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 1135-416X-16.

Carbonell, María y Estévez Fuertes, Nicolás y Gómez Molina, José Ramón. La comunicación escrita en el sigo XXI. Valencia: Universitat de València; 2011. 302 p.

Copiar al portapapeles