Product Documents

La carga palúdica en la humanidad

Una historia universal de la malaria

James L. A. Webb Jr.

Traducció: Carmen Castillo Ventura

Col·lecció: Història, 142

ISBN: 978-84-370-9054-2

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 272 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

La malària és la més antiga de les malalties contagioses humanes i la que, en una perspectiva acumulativa, ha causat més morts. Aquesta obra aporta una visió panoràmica de la història de la malària, la seua propagació en el continent americà a partir de la colonització europea i la seua reculada des de les latituds mitjanes cap als tròpics al llarg del segle XIX. Mitjançant una àmplia aproximació comparativa als processos històrics, aquest llibre sintetitza els resultats de les recerques sobre aquesta malaltia i el seu impacte. Escrita en un estil que resulta fàcilment accessible als no especialistes, aquesta obra pren en consideració la influència de les mutacions genètiques, la dieta, la manera de vida, les migracions, la guerra, els tractaments curatius i pal·liatius, i els esforços per interrompre la transmissió de la malaltia a escala mundial.

Citació

Castillo Ventura, C. [Carmen] (2013). La carga palúdica en la humanidad. Una historia universal de la malaria. Universitat de València.

Castillo Ventura, Carmen. La carga palúdica en la humanidad. Una historia universal de la malaria. Universitat de València, 2013.

CASTILLO VENTURA, Carmen. La carga palúdica en la humanidad. Una historia universal de la malaria. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9054-2.

Castillo Ventura, Carmen. La carga palúdica en la humanidad. Una historia universal de la malaria. Valencia: Universitat de València; 2013. 272 p.

Copiar al portapapeles