La Albufera

Guía para descubrir el Parque Natural. Itinerarios culturales y ambientales

Paco Tortosa, Pepa Prósper

ISBN: 978-84-370-7399-6

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 28 cm

Pàgines: 232 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta és una guia per a descobrir el Parc Natural de l'Albufera pas a pas. El viatger tindrà al seu abast el disseny dels sis itineraris que es proposen per a ser emprats mitjançant el desplaçament no motoritzat. El suggeriment dels autors és que hom s'aprope als colpidors i irrepetibles paisatges del Parc Natural. Les sis rutes fan servir vells camins històrics, com el de Russafa, menyspreades vies pecuàries, els laberíntics camins marjalencs, la vora de la platja, les motes de sèquies i barrancs i les barques dels pescadors. Aquest és un recull de passejades que repten el viatger i la viatgera del nou mil·lenni a descobrir la seua capacitat de gaudir d'un espai natural que conserva una biodiversitat d'un valor incalculable. Sols la mirada atenta i sensible pot convertir cada contrada del parc en un paratge amb encant.

Citació

Prósper, P. [Pepa] & Tortosa, P. [Paco] (2009). La Albufera. Guía para descubrir el Parque Natural. Itinerarios culturales y ambientales. Universitat de València.

Prósper, Pepa y Tortosa, Paco. La Albufera. Guía para descubrir el Parque Natural. Itinerarios culturales y ambientales. Universitat de València, 2009.

PRÓSPER, Pepa y TORTOSA, Paco. La Albufera. Guía para descubrir el Parque Natural. Itinerarios culturales y ambientales. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7399-6.

Prósper, Pepa y Tortosa, Paco. La Albufera. Guía para descubrir el Parque Natural. Itinerarios culturales y ambientales. Valencia: Universitat de València; 2009. 232 p.

Copiar al portapapeles