L'origen de les espècies

Edició il·lustrada

Charles R. Darwin

Juli Peretó, Andrés Moya, eds.

Traducció: Coral Barrachina | Rev. cient.: Francesc Esteve

ISBN: 978-84-370-7529-7

Matèria: ciències, història de la ciència i documentaciò

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Institut d'Estudis Catalans

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 25 x 35 cm

Pàgines: 186 pp.

49,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquesta edició ofereix una nova frescor a l'obra mestra de l'evolució. El text, adaptat pels científics Juli Peretó i Andrés Moya de la llengua anglesa original, s'ha intentat alleugerir escurçant la diversitat d'exemples, per a fer-lo arribar als lectors no especialistes. Amb més de 200 il·lustracions de Carles Puche, les plantes, els animals i els fòssils es retraten amb la mateixa desimboltura de Darwin. Aquesta versió il·lustrada, pretén acostar al gran públic a la preeminència de Darwin en la història del pensament humà, tot celebrant el bicentenari del naixement del naturalista anglès. En definitiva, aquesta és una obra mestra del pensament científic que ens porta a preguntar-nos per què som com som. També disponible edició en castellà i anglés.

Citació

Barrachina, C. [Coral] & Darwin, C. R. [Charles R.] & Moya, A. [Andrés] & Peretó, J. [Juli] & Puche, C. [Carles] (2009). L'origen de les espècies. Edició il·lustrada. Universitat de València.

Barrachina, Coral y Darwin, Charles R. y Moya, Andrés y Peretó, Juli y Puche, Carles. L'origen de les espècies. Edició il·lustrada. Universitat de València, 2009.

BARRACHINA, Coral y DARWIN, Charles R. y MOYA, Andrés y PERETÓ, Juli y PUCHE, Carles. L'origen de les espècies. Edició il·lustrada. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7529-7.

Barrachina, Coral y Darwin, Charles R. y Moya, Andrés y Peretó, Juli y Puche, Carles. L'origen de les espècies. Edició il·lustrada. Valencia: Universitat de València; 2009. 186 p.

Copiar al portapapeles