L'origen de les espècies

Adaptació de Juli Peretó i Andrés Moya

Charles Darwin

Col·lecció: Sense Fronteres, 41

ISBN: 978-84-9026-735-6

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Bromera Edicions, Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,2 cm

Pàgines: 254 pp.

14,94 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'origen de les espècies va capgirar el pensament científic i filosòfic i la nostra concepció de la vida i del món. Considerada per Charles Darwin com la seua "obra cabdal", no hi ha cap dubte que encara hui és un llibre realment revolucionari. Per a Janet Browne, biògrafa de Darwin, l'obra no va ser una veu solitària que desafiava els valors morals de la societat victoriana o les tradicions religioses, sinó un eix transformador del pensament humà. Tot i això, sorprèn que en l'actualitat poca gent s'haja endinsat veritablement en el llibre, incloent-hi la majoria dels biòlegs. Escrita originalment amb un estil directe i llegidor, adreçada a tots els públics, aquesta nova versió resumida de L'origen de les espècies ens acosta un clàssic fonamental de la cultura universal, amb una extraordinària influència intel·lectual.

Citació

Darwin, C. R. [Charles R.] & Moya Simarro, A. [Andrés] & Peretó, J. [Juli] (2017). L'origen de les espècies. Adaptació de Juli Peretó i Andrés Moya. Universitat de València.

Darwin, Charles R. y Moya Simarro, Andrés y Peretó, Juli. L'origen de les espècies. Adaptació de Juli Peretó i Andrés Moya. Universitat de València, 2017.

DARWIN, Charles R. y MOYA SIMARRO, Andrés y PERETÓ, Juli. L'origen de les espècies. Adaptació de Juli Peretó i Andrés Moya. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9026-735-6.

Darwin, Charles R. y Moya Simarro, Andrés y Peretó, Juli. L'origen de les espècies. Adaptació de Juli Peretó i Andrés Moya. Valencia: Universitat de València; 2017. 254 p.

Copiar al portapapeles