Joan Fuster i la música

J. Iborra, J.B. Llinares Chover, X. Planas, V. Torrent, R. Xambó i Olmos

Col·lecció: Càtedra Joan Fuster, 12

ISBN: 978-84-370-8130-4

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Càtedra Joan Fuster

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 12 x 21 cm

Pàgines: 172 pp.

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La música va ocupar un paper molt important en la trajectòria i en l'obra de l'assagista Joan Fuster (1922-1992), en la seua vida quotidiana i com a motiu de reflexió i d'atenció cap a autors o períodes que l'interessaven d'una manera particular. La VIII Jornada Joan Fuster, celebrada a Sueca el 2010, abordà, amb intervencions de reconeguts especialistes, aquesta estreta i llarga relació, tant amb la música com amb la Nova Cançó, i amb altres facetes de la cultura musical. És a dir, amb la música entesa, alhora, com a manifestació artística, com a tradició pròpia d'un poble i com a eina mobilitzadora del compromís social en un moment històric particularment difícil per a la nostra col·lectivitat civil. Un recull antològic de textos fusterians sobre la música, en tots aquests aspectes, completa el volum.

Citació

Iborra, J. [Josep] & Llinares Chover, J. B. [Joan Baptista] & Planas Casamitjana, X. [Xevi] & Torrent, V. [Vicent] (2012). Joan Fuster i la música. Universitat de València.

Iborra, Josep y Llinares Chover, Joan Baptista y Planas Casamitjana, Xevi y Torrent, Vicent. Joan Fuster i la música. Universitat de València, 2012.

IBORRA, Josep y LLINARES CHOVER, Joan Baptista y PLANAS CASAMITJANA, Xevi y TORRENT, Vicent. Joan Fuster i la música. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8130-4.

Iborra, Josep y Llinares Chover, Joan Baptista y Planas Casamitjana, Xevi y Torrent, Vicent. Joan Fuster i la música. Valencia: Universitat de València; 2012. 172 p.

Copiar al portapapeles