Jesús Martínez Guerricabeitia: coleccionista y mecenas

José Martín Martínez, ed.

Col·lecció: Paranimf

ISBN: 978-84-370-9106-8

Matèria: art, història

Submatèries: patrimoni artístic, història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 446 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El 1997 Jesús Martínez Guerricabeitia va ser distingit amb la Medalla de la Universitat de València, en reconeixement del seu patrocini de la biennal de pintura que porta el seu nom, creada per enriquir el patrimoni universitari amb una col·lecció contemporània de joves artistes. Fruit de la col·laboració entre la Universitat de València i la Generalitat Valenciana apareix aquest volum que destaca els mèrits que van fer a Martínez Guerricabeitia, creditor d'aquesta distinció. El present llibre revela la trajectòria vital d'un home, la biografia del qual recorre gairebé l'últim segle de la nostra història, una història que, des d'una perspectiva de coherència intel·lectual i social, va viure intensament, tal i com revela José Martín en un text que és el resultat d'una conscienciosa recerca documental.

Citació

Martín Martínez, J. [José] (2013). Jesús Martínez Guerricabeitia: coleccionista y mecenas. Universitat de València.

Martín Martínez, José. Jesús Martínez Guerricabeitia: coleccionista y mecenas. Universitat de València, 2013.

MARTÍN MARTÍNEZ, José. Jesús Martínez Guerricabeitia: coleccionista y mecenas. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9106-8.

Martín Martínez, José. Jesús Martínez Guerricabeitia: coleccionista y mecenas. Valencia: Universitat de València; 2013. 446 p.

Copiar al portapapeles