Product Documents

Investigación evaluativa en Documentación. Aplicación a la Documentación Médica

M. Francisca Abad García

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 23

ISBN: 978-84-370-3305-1

Matèria: història de la ciència i documentaciò

Idioma: castellà

Any ed.: 1997

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 232 pp.

17,00 €

Sinopsi

Detalles

En una època com l'actual, batejada com l'era de la informació, en la que les dades constitueixen els ingredients indispensables per a la presa de decisions i en la que la disponibilitat de tecnologia altament sofisticada ha fet proliferar els sistemes d'informació, sorgeix, possiblement amb major força que mai, la necessitat de realitzar una anàlisi crítica d'aquests sistemes. El present estudi exposa les peculiaritat de la investigació avaluativa i planteja als documentalistes en particular, aplicacions concretes relacionades amb l'adequació i la qualitat de distints sistemes d'informació.

Citació

Abad García, M. F. [M. Francisca] (1997). Investigación evaluativa en Documentación. Aplicación a la Documentación Médica. Universitat de València.

Abad García, M. Francisca. Investigación evaluativa en Documentación. Aplicación a la Documentación Médica. Universitat de València, 1997.

ABAD GARCíA, M. Francisca. Investigación evaluativa en Documentación. Aplicación a la Documentación Médica. Valencia: Universitat de València, 1997. ISBN 978-84-370-3305-1.

Abad García, M. Francisca. Investigación evaluativa en Documentación. Aplicación a la Documentación Médica. Valencia: Universitat de València; 1997. 232 p.

Copiar al portapapeles