Introducción a la historia de las ideas estéticas

La Edad Media

María José López Terrada

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 13

ISBN: 978-84-370-6968-5

Matèria: art, filosofia

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 192

9,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En aquest segon volum, dedicat a l'edat mitjana, la professora María José López Terrada comença amb una exposició de les conviccions de l'estètica medieval per a detenir-se després en les propostes de Sant Agustí, Pseudo-Dionisi i Sant Tomàs d'Aquino. S'ofereix amb això una visió cronològica de les principals idees dels autors més representatius, originals i influents d'ambdós períodes, incloent també en cada cas aquells aspectes del seu pensament filosòfic necessaris per a entendre les seves aportacions a l'estètica que solen donar-se per sabuts, sense oblidar el context històric en el qual van ser formulades. Finalment s'inclou una antologia de fonts traduïdes que fa possible l'anàlisi directa del pensament estètic.

Citació

López Terrada, M. J. [María José] (2008). Introducción a la historia de las ideas estéticas. La Edad Media. Universitat de València.

López Terrada, María José. Introducción a la historia de las ideas estéticas. La Edad Media. Universitat de València, 2008.

LÓPEZ TERRADA, María José. Introducción a la historia de las ideas estéticas. La Edad Media. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6968-5.

López Terrada, María José. Introducción a la historia de las ideas estéticas. La Edad Media. Valencia: Universitat de València; 2008. 192 p.

Copiar al portapapeles