Product Documents

Introducció a la història econòmica mundial (3a ed.)

Gaspar Feliu, Carles Sudrià

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 87

ISBN: 978-84-370-8876-1

Matèria: economia

Idioma: català

Coeditor: Universitat de Barcelona

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 436 pp.

30,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquesta tercera edició revisada i actualitzada de la "Introducció a la història econòmica mundial", ha estat preparada amb la intenció de servir de guia a professors i alumnes dels primers cursos dels graus d'Economia i d'Administració i Direcció d'Empreses. La pretensió del llibre és presentar una visió general de l'evolució econòmica del món contemporani a l'abast d'alumnes que estan en la fase inicial de la seua formació. El coneixement i la reflexió sobre l'evolució econòmica en èpoques passades introdueix l'estudiant en els temes i tipus de raonament lògic més característics de la ciència econòmica, tenint sempre en compte els factors institucionals que condicionen l'acció econòmica. D'altra banda, el coneixement de com s'han transformat al llarg del temps les estructures econòmiques és fonamental per a comprendre l'economia actual.

Citació

Feliu, G. [Gaspar] & Sudrià, C. [Carles] (2013). Introducció a la història econòmica mundial (3a ed.). Universitat de València.

Feliu, Gaspar y Sudrià, Carles. Introducció a la història econòmica mundial (3a ed.). Universitat de València, 2013.

FELIU, Gaspar y SUDRIà, Carles. Introducció a la història econòmica mundial (3a ed.). Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-8876-1.

Feliu, Gaspar y Sudrià, Carles. Introducció a la història econòmica mundial (3a ed.). Valencia: Universitat de València; 2013. 436 p.

Copiar al portapapeles