Product Documents

Insuficiencia cardiaca

Julio Núñez Villota, Francisco Javier Chorro Gascó, Vicente Bodí Peris, Juan Sanchis Forés, eds.

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 118

ISBN: 978-84-9134-576-3

Matèria: medicina

Idioma: castellà

Any ed.: 2020

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 418

35,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La insuficiència cardíaca és una síndrome clínica molt prevalent que s’origina per causes diverses i presenta una elevada morbimortalitat. Les cures específiques que necessiten els pacients afectats requereixen recursos elevats i mitjans que s’adeqüen a la magnitud del problema, especialment quan es consideren les persones de més edat, amb elevades taxes d’hospitalització i reingressos, i amb limitacions importants en la qualitat de vida. En les últimes dècades hi ha hagut avanços notables que permeten oferir millor control dels símptomes, millores en la qualitat de vida i major supervivència; no obstant això, continua sent necessari progressar en la prevenció i organització de l’atenció sanitària, disposar de nous paràmetres diagnòstics i pronòstics que faciliten les decisions terapèutiques i aconseguir més adherència als tractaments recomanats per a poder reduir l’elevada morbimortalitat associada. Aquesta obra, coordinada pels professors de la Universitat de València J. Núñez Villota, F. J. Chorro Gascó, V. Bodí Peris i J. Sanchis Forés, reuneix els aspectes més rellevants d’aquesta patologia i ofereix una visió actualitzada dels criteris diagnòstics, les causes, la fisiopatologia, els mètodes per a avaluar el risc, la relació amb altres patologies i comorbilitats i les opcions terapèutiques disponibles, elements necessaris per a proporcionar una atenció adequada als pacients amb insuficiència cardíaca.

Citació

Núñez Villota, J. [Julio] & Chorro Gascó, F. J. [Francisco Javier] & Bodí Peris, V. [Vicente] & Sanchis Forés, J. [Juan ] (eds.) (2020). Insuficiencia cardiaca. Universitat de València.

Núñez Villota, Julio y Chorro Gascó, Francisco Javier y Bodí Peris, Vicente y Sanchis Forés, Juan (eds.). Insuficiencia cardiaca. Universitat de València, 2020.

NÚÑEZ VILLOTA, Julio y CHORRO GASCÓ, Francisco Javier y BODÍ PERIS, Vicente y SANCHIS FORÉS, Juan (eds.). Insuficiencia cardiaca. Valencia: Universitat de València, 2020. ISBN 978-84-9134-576-3.

Núñez Villota, Julio y Chorro Gascó, Francisco Javier y Bodí Peris, Vicente y Sanchis Forés, Juan (eds.). Insuficiencia cardiaca. Valencia: Universitat de València; 2020. 418 p.

Copiar al portapapeles