Inscripcions romanes del País Valencià, III

Saetabis i el seu territori

Josep Corell

Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes, 22

ISBN: 978-84-370-6325-6

Matèria: filologia, història

Submatèries: filologia clàssica

Idioma: català

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 19 x 27 cm

Pàgines: 236 pp.

21,00 €

Sinopsi

Detalles

Saetabis i el seu territori, un espai de delimitació incerta, venia a estendre's per les poblacions de la Costera, la Vall d'Albaida, la Canal de Navarrés, la Vall de Cofrents i ambdues Riberes. Una obra exhaustiva i posada al dia que constitueix el més ampli catàleg de les inscripcions romanes del territori que en època romana va estar sota la influència de Xàtiva. Un recorregut cronològic per l'epigrafia conservada des dels primers moments de la romanització fins a la dominació musulmana que inclou la transcripció i traducció dels diferents materials i tipologies (honorífiques, sepulcrals, cristianes, falses...), nombroses fotografies i dibuixos, alguns sobre materials actualment desapareguts i presenta noves propostes de restitució de les inscripcions fragmentades així com la inclusió de referències bibliogràfiques inèdites que completen una bibliografia exhaustiva. Els índexs, molt complets, faciliten la lectura tant als especialistes en el tema com a tots aquells apassionats per la història antiga del País Valencià. L'obra forma part de l'estudi de tot el territori valencià que s'està publicant en aquesta mateixa col·lecció.

Citació

Corell Vicent, J. [Josep] (2006). Inscripcions romanes del País Valencià, III. Saetabis i el seu territori. Universitat de València.

Corell Vicent, Josep. Inscripcions romanes del País Valencià, III. Saetabis i el seu territori. Universitat de València, 2006.

CORELL VICENT, Josep. Inscripcions romanes del País Valencià, III. Saetabis i el seu territori. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6325-6.

Corell Vicent, Josep. Inscripcions romanes del País Valencià, III. Saetabis i el seu territori. Valencia: Universitat de València; 2006. 236 p.

Copiar al portapapeles