Product Documents

Inscripcions romanes al País Valencià, VI

Ilici, Lucentum, Allon, Dianium i els seus territoris

Josep Corell Vicent

Col·lecció: Fonts Històriques Valencianes, 52

ISBN: 978-84-370-8822-8

Matèria: història

Idioma: català

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 19 x 27 cm

Pàgines: 408 pp.

32,00 €

Llibre en accés obert

Sinopsi

Detalles

Amb aquest volum, aparegut pòstumament, es tanca la publicació del "corpus" d'inscripcions romanes del País Valencià, tasca a la qual l'autor va dedicar gran part de la seua vida. Culmina així un projecte sòlid i rigorós, d'un innegable valor acadèmic i científic, que va comptar amb la col·laboració de Xavier Gómez Font, també recentment desaparegut. Aquest volum de l'obra, dedicat a les ciutats meridionals del país, recull monuments epigràfics conservats no sols als museus, sinó als llocs més diversos i pintorescos, i permet entendre'n tant el sentit literal com també quin fou el seu context, de manera que constitueixen una eina fonamental per a conèixer el patrimoni i la història tan pròxima en l'espai com llunyana en el temps. Sens dubte, l'aportació de Josep Corell constituirà un referent indefugible a l'hora d'elaborar i completar altres "corpora" d'epigrafia romana.

Citació

Corell Vicent, J. [Josep] (2012). Inscripcions romanes al País Valencià, VI. Ilici, Lucentum, Allon, Dianium i els seus territoris. Universitat de València.

Corell Vicent, Josep. Inscripcions romanes al País Valencià, VI. Ilici, Lucentum, Allon, Dianium i els seus territoris. Universitat de València, 2012.

CORELL VICENT, Josep. Inscripcions romanes al País Valencià, VI. Ilici, Lucentum, Allon, Dianium i els seus territoris. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8822-8.

Corell Vicent, Josep. Inscripcions romanes al País Valencià, VI. Ilici, Lucentum, Allon, Dianium i els seus territoris. Valencia: Universitat de València; 2012. 408 p.

Copiar al portapapeles