Información y conocimiento

en la era de internet

Francisco Caballero Quemades, Vicent Monroig Climent

Col·lecció: Filosofía. Las Propuestas en sus Textos

ISBN: 978-84-370-5931-0

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Coeditor: Editorial Marfil

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm

Pàgines: 134 pp.

10,20 €

Sinopsi

Detalles

Els nostres alumnes, protagonistes del consum de tarifes planes, estan en condicions d'aclarir perquè es diu de la nostra societat, i no de la del segle XVIII, que és la "societat de la informació" i, en altres casos, la "societat del coneixement"? Ens cal desconèixer que l'obsessió amb la visualitat, tan pròpia i propiciada pel nostre entorn cultural, implica abans que res una comprensió de la visualitat com a veritat? Per què conceptes com història, realitat, veritat, valor, no es veuen sota la mateixa influència dels mitjans de comunicació transformats en històries, veritats o valors? La resposta a aquestes preguntes en requereix una anàlisi atenta i una recuperació de moments claus de la filosofia i, en ella mateixa, articula un formatiu curs introductori de filosofia. Curs que en la present versió trenca amb les representacions quotidianes i anodines de la teoria del coneixement.

Citació

Caballero Quemades, F. [Francisco] & Monroig Climent, V. [Vicente] (2004). Información y conocimiento. en la era de internet. Universitat de València.

Caballero Quemades, Francisco y Monroig Climent, Vicente. Información y conocimiento. en la era de internet. Universitat de València, 2004.

CABALLERO QUEMADES, Francisco y MONROIG CLIMENT, Vicente. Información y conocimiento. en la era de internet. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5931-0.

Caballero Quemades, Francisco y Monroig Climent, Vicente. Información y conocimiento. en la era de internet. Valencia: Universitat de València; 2004. 134 p.

Copiar al portapapeles