Industria textil y crecimiento regional: La Vall d'Albaida y El Comtat en el siglo XV

J. Antoni Llibrer Escrig

ISBN: 978-84-370-9424-3

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 384 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Com a resultat de més de deu anys de recerca, aquest volum recull la part central de la tesi doctoral d'Antoni Llibrer, centrada en el primer desenvolupament de les indústries tèxtils rurals del sud valencià. L'estudi completa la temàtica combinant una àmplia massa documental d'origen privat-notarial, amb altres registres de caràcter públic, essencialment municipals i judicials. El tractament de les fonts es realitza compaginant el microanàlisi de casos exemplars, amb la perspectiva global que explica els casos particulars i proporciona coneixements generals. Amb aquest ampli bagatge cultural i metodològic, Llibrer aconsegueix un doble objectiu: d'una banda constatar la concentració manufacturera en la regió, així com accedir a l'empresa artesanal, les seues tipologies, origen, formes de negoci i fins i tot a les seues propostes i estratègies mercantils.

Citació

Llibrer Escrig, J. A. [Josep Antoni] (2014). Industria textil y crecimiento regional: La Vall d'Albaida y El Comtat en el siglo XV. Universitat de València.

Llibrer Escrig, Josep Antoni. Industria textil y crecimiento regional: La Vall d'Albaida y El Comtat en el siglo XV. Universitat de València, 2014.

LLIBRER ESCRIG, Josep Antoni. Industria textil y crecimiento regional: La Vall d'Albaida y El Comtat en el siglo XV. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9424-3.

Llibrer Escrig, Josep Antoni. Industria textil y crecimiento regional: La Vall d'Albaida y El Comtat en el siglo XV. Valencia: Universitat de València; 2014. 384 p.

Copiar al portapapeles