Product Documents

Incunabula in archivo Sedis Valentinae Asservata.

Estudio y catálogo de la colección

José Vicente Boscá Codina, Mª Luz Mandingorra Llavata

ISBN: 978-84-9134-516-9

Matèria: art, història

Submatèries: teoria i ensenyament

Idioma: castellà

Any ed.: 2019

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 216

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L’Arxiu de la Catedral de València custòdia en l’actualitat una col·lecció de 117 exemplars incunables corresponents a 85 edicions, la més antiga de les quals es remunta a l’any 1468. En aquesta obra s’aborda, d’una banda, l’estudi històric d’aquesta col·lecció i el seu procés formatiu i, d’altra, les característiques que la individualitzen, afrontant al mateix temps la catalogació dels exemplars d’acord amb els criteris actualment aplicats per la incunabulística. L’elaboració del catàleg ha permès donar a conèixer peces d’excepcional singularitat en el conjunt de les col·leccions espanyoles, així com la troballa d’un exemplar únic en el món d’una butlla d’indulgències de la Santa Creuada. L’obra, elaborada pels professors de la Universitat de València Josep V. Boscá Codina i María Luz Mandingorra Llavata, apareix prologada pel gran especialista en la matèria Julián Martín Abad.

Citació

Mandingorra Llavata, M. L. [María Luz] & Boscá Codina, J. V. [José Vicente] (2019). Incunabula in archivo Sedis Valentinae Asservata. . Estudio y catálogo de la colección. Universitat de València.

Mandingorra Llavata, María Luz y Boscá Codina, José Vicente. Incunabula in archivo Sedis Valentinae Asservata. . Estudio y catálogo de la colección. Universitat de València, 2019.

MANDINGORRA LLAVATA, María Luz y BOSCÁ CODINA, José Vicente. Incunabula in archivo Sedis Valentinae Asservata. . Estudio y catálogo de la colección. Valencia: Universitat de València, 2019. ISBN 978-84-9134-516-9.

Mandingorra Llavata, María Luz y Boscá Codina, José Vicente. Incunabula in archivo Sedis Valentinae Asservata. . Estudio y catálogo de la colección. Valencia: Universitat de València; 2019. 216 p.

Copiar al portapapeles