Impacto psicosocial de la violencia de género

M. Vicenta Mestre, Ana M. Tur, Paula Semper

ISBN: 978-84-370-6988-3

Matèria: estudis feministes, psicologia i ciències de l'educació, sociologia i política

Submatèries: psicologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 172 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

Conscients del flagell social que constitueix la violència de gènere i el fort impacte que produeix en les víctimes, aquesta investigació aborda la realitat psicosocial de la població afectada, les dones víctimes de violència domèstica i els seus fills i filles, acollits als centres de serveis socials especialitzats per a dones víctimes de violència de gènere i/o amb problemes d'exclusió social de la Comunitat Valenciana. L'estudi incideix sobre les conseqüències que aquest tipus de violència té en la dona que la pateix i inclou a més l'impacte psicològic que provoca en els menors que han compartit els maltractaments cap a la mare o han estat observadors de la violència cap a ella en l'àmbit familiar.

Citació

Mestre Escrivá, M. V. [Mª Vicenta] & Samper García, P. [Paula] & Tur Porcar, A. M. [Ana Mª] (2008). Impacto psicosocial de la violencia de género. Universitat de València.

Mestre Escrivá, Mª Vicenta y Samper García, Paula y Tur Porcar, Ana Mª. Impacto psicosocial de la violencia de género. Universitat de València, 2008.

MESTRE ESCRIVÁ, Mª Vicenta y SAMPER GARCÍA, Paula y TUR PORCAR, Ana Mª. Impacto psicosocial de la violencia de género. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6988-3.

Mestre Escrivá, Mª Vicenta y Samper García, Paula y Tur Porcar, Ana Mª. Impacto psicosocial de la violencia de género. Valencia: Universitat de València; 2008. 172 p.

Copiar al portapapeles