Immigració, emigració

9a Biennal Martínez Guerricabeitia Universitat de València

AA.DD.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-6928-9

Matèria: art, sociologia i política

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català

Any ed.: 2008

Enquadernació: cartoné

Format: 23 x 26 cm

Pàgines: 180 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest catàleg es configura a través de la visió de 20 artistes contemporanis sobre diversos aspectes de la interculturalitat. Es pretén analitzar així l'impacte dels corrents migratoris en els països d'origen i de destinació, i revisar la important transformació en les societats actuals. Un comitè de selecció configurat per cinc crítics i cinc galeristes de reconegut prestigi seleccionen un total de vint peces de vint artistes diferents. Per a aquesta ocasió hem convocat els crítics Álvaro de los Ángeles, José Luis Brea, Nilo Casares, Menene Gras i Dennys Matos; i a les galeries Alba Cabrera, Carreres Múgica, Joan Prats, Paz y Comedias i Soledad Lorenzo. El catàleg reprodueix aquestes obres, que a més van acompanyades dels textos crítics que justifiquen la seua elecció per part de l'esmentat comitè de selecció.

Citació

VV.AA. (2008). Immigració, emigració. 9a Biennal Martínez Guerricabeitia Universitat de València. Universitat de València.

VV.AA. Immigració, emigració. 9a Biennal Martínez Guerricabeitia Universitat de València. Universitat de València, 2008.

VV.AA. Immigració, emigració. 9a Biennal Martínez Guerricabeitia Universitat de València. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6928-9.

VV.AA. Immigració, emigració. 9a Biennal Martínez Guerricabeitia Universitat de València. Valencia: Universitat de València; 2008. 180 p.

Copiar al portapapeles